Wegovy pris pr måned

Wegovy pris pr. måned for de første tre doser (0,25 mg, 0,50 mg og 1,0 mg) er ca. 1.320 kr. Herefter stiger prisen til ca. 1.840 kr. (1,7 mg) og slutteligt 2.360 kr. (2,4 mg).

Wegovy pris pr måned

Priserne er vejledende, og du kan finde præcise prislister her, hvor du også kan læse mere om Wegovy pris generelt. 

Prisen på Wegovy kan være overvældende for mange patienter til trods for de gavnlige virkninger af lægemidlet. Du kan finde mere information på denne side.

Prisen er til fire ugers behandling, bestående af en indsprøjtning ugentligt. Derfor udgør den daglige udgift 44 kr. for de tre første doser, 61 kr. for 1,7 mg og 80 kr. for højeste dosis.

Er du i tvivl om, du er kandidat til Wegovy kan du bruge vores BMI beregner her.

Få overblikket

  •  0,25 mg koster ca. 1.320 kr.
  •  0,50 mg koster ca. 1.320 kr.
  •  1,0 mg koster ca. 1.320 kr.
  •  1,7 mg koster ca. 1.840 kr.
  •  2,4 mg koster ca. 2.360 kr. 

Wegovy anvendelsesområder

Wegovy er aktuelt det mest effektive godkendte lægemiddel til vægttab. Det er godkendt som supplement til livsstilsændringer bestående af kaloriereduceret kost (helt specifikt kalorieunderskud på 500 kcal) og fysisk aktivitet (minimum svarende til 150 minutter ugentligt) hos voksne:

Vægttabsforløb hos Mitvaegttab.dk

Prisen på et medicinsk vægttabsforløb hos Mitvaegttab.dk er 299 kr. månedligt, uden skjulte gebyrer. Medicinprisen er den samme, uanset hvem, der udskriver recepten (din egen praktiserende læge eller læge fra en online klinik). Samlet set er Wegovy pris per måned hos Mitvaegttab.dk medicinprisen inklusiv de 299 kr.

Da Wegovy fremmer mæthedsfornemmelsen, giver det dig større kontrol over dit daglige madindtag. Trods den relative høje pris på Wegovy, kan det på lang sigt medføre besparelser i hverdagen, da det reducerer din madtrang, hjælper dig med at kontrollere dine portionsstørrelser og derved reducere dit daglige forbrug.

Vi tilpasser og skræddersyer behandlingen til den enkelte. Flere af vores patienter har fordel af at forblive på en lavere dosis i længere tid, hvilket kan reducere både omkostninger og bivirkninger ved behandlingen. Helt konkret kan man spare 1.000 kr. om måneden ved at forblive på de lavere doser sammenlignet med højeste dosis. Du kan læse mere om prisen på et vægttabsforløb på vores hjemmeside under ”Pris”. 

Bivirkninger i forbindelse med optrapningen af behandlingen

De mest almindelige bivirkninger, der kan opstå ved opstart og i forbindelse med optrapning af Wegovy er relateret til mave-tarm-kanalen og udgør kvalme, diarré, forstoppelse, mavesmerter, opkastninger. Herudover er hovedpine og træthed også almindelige bivirkninger. Andre bivirkninger, patienter har rapporteret, udgør sure opstød, svimmelhed, ildelugtende bøvser, oppustethed og mavekneb. De fleste bivirkninger er oftest forbigående, men for en mindre procentdel er bivirkningerne så udtalte og af længere varighed, hvor behandlingen anbefales at ophøre. Du opfordres altid til at kontakte klinikkens læger ved bivirkninger, så vi grundigt kan rådgive og vejlede dig i forløbet.

Læs mere om Wegovy før og efter her, samt Wegovy og træthed her.

Se også: bivirkninger for yderligere oplysninger omkring bivirkninger både i forbindelse med optrapning og generelle bivirkninger ved Wegovy.

Generelt og klausuleret tilskud

Nogle typer af medicin har ”generelt tilskud”. Det betyder, at tilskuddet automatisk gives til alle, der køber denne medicin. Anden medicin har ”klausuleret tilskud”. Det betyder, at tilskuddet gives til patientgrupper, som skal opfylde fastsatte kriterier. Et eksempel på dette er Ozempic, som er sukkersygemedicin, og har samme indholdsstof.