Wegovy pris Tyskland

Wegovy pris i Tyskland er ca. 170 euro for de laveste doser og ca. 300 euro for den højeste. Det svarer til 1267 kr. for de laveste og 2.236 kr for den højeste

Wegovy pris Tyskland

Man sparer altså en anelse pr. pen, men ikke det store. En dansk recept er gyldig i EU, og man kan således godt få denne indløst i Tyskland, men da vi kun udsteder elektroniske recepter til danske apoteker på MitVaegttab.dk, vil vi derfor ikke kunne hjælpe i dette tilfælde. Man skal i så fald have fat i god gammeldags håndskreven recept. Læs mere Wegovy uden recept her

Kan man købe Wegovy i Tyskland? På grund af den høje pris i Danmark, er mange danskere begyndt at afsøge mulighederne for at købe Wegovy i andre lande. Wegovy er godkendt i hele EU via det europæiske lægemiddelagentur, men fordi produktionen ikke kan følge med, er den kun blevet udrullet i en håndfuld lande aktuelt (2024). Èt af disse lande er Tyskland.

Priser i Danmark

  •  0,25 mg koster ca. 1.320 kr.
  •  0,50 mg koster ca. 1.320 kr.
  •  1,0 mg koster ca. 1.320 kr.
  •  1,7 mg koster ca. 1.840 kr.
  •  2,4 mg koster ca. 2.360 kr. 

Hvad koster Wegovy i Danmark- og hvad er det?

Wegovy er det første vægttabsmiddel på markedet, som givet rigtige store resultater vægttabsmæssigt. Der er patent på Wegovy via danske Novo Nordisk, og patenterede lægemidler koster mere. Priserne i Danmark løber fra ca. 1.350 kr. for de laveste 3 doser, til ca. 2.350 kr. for den højede dosis. Det er per 4 uger, og altså ca. en månedlig betaling.

Wegovy er en GLP-1 analog, hvilket betyder, at den efterligner det naturlige tarmhormon, GLP-1’s virkning i kroppen. Dennes virkning er bl.a. at nedsætte appetitten, sår man bliver hurtigere mæt. Når man bliver hurtigere mæt, spiser man mindre, og på den måde kan man tabe sig. Wegovy kan aldrig stå alene, og er et tillæg til kost- og livssstilsændringer herunder specielt øget aktivitetsniveau og et kostprogram med indtagelse af færre kalorier, end man forbrænder.

Læs mere om Wegovy pris i Danmark her og hvem der kan få Wegovy her.

Wegovy pris Tyskland vs. USA

Vi skal dog prise os lykkelige for, at vi ikke bor i USA med tanke på medicinpriserne der. En pakke til 4 uger forbrug koster svimlende 1.430 amerikanske dollar, hvilket svarer til 9.831 kr.  Dette er er 7 gange dyrere, end for de laveste doser i Danmark, og næsten 8 gange dyrere end i Tyskland. Nogle personer kan have forsikring, der mulighed kan dække noget af prisen, men har man ikke, så koster det dette svimlende beløb.

MitVaegttab.dk og priser

Hos os har vi rigtig god erfaring med at tilpasse dosen til den enkelte. De fleste af vores patienter kan fortsætte på nogle af de 3 laveste doser (0,25 mg, 0,5 mg eller 1 mg), som koster 1.350 kr om måneden. På den måde kan man spare op til 1.000 kr om måneden i forhold til andre klinikker, hvor man typisk bare øger dosis hver 4. uge uden videre opfølgning.

Vi følger op hver måned ift. vægt, bivirkninger, taljemål og dosis. På den måde kan man få et optimalt vægttabsforløb, og samtidig spare penge.

På vores hjemmeside kan du læse mere om prisen på et vægttabsforløb hos Mitvaegttab.dk. Du kan også læse om Wegovy vs. Ozempic her.

Generelt og klausuleret tilskud

Nogle typer af medicin har ”generelt tilskud”. Det betyder, at tilskuddet automatisk gives til alle, der køber denne medicin. Anden medicin har ”klausuleret tilskud”. Det betyder, at tilskuddet gives til patientgrupper, som skal opfylde fastsatte kriterier. Et eksempel på dette er Ozempic, som er sukkersygemedicin, og har samme indholdsstof.